Osnaživanjem mladih za bolju budućnost

Osnaživanjem mladih za bolju budućnost naziv je projekta Hrvatske škole Outward Bound, koja kao dio međunarodne organizacije Outward Bound provodi programe iskustvenog učenja za djecu i mlade.

Kako izgleda takav program, imale su priliku iskusiti učenice 2. kz razreda 27. 2. 2020. nakon što je njihova razrednica Sandra Valić prijavila razred na sudjelovanje u besplatnom jednodnevnom programu. Instruktori Anthea i Josip, koji su samo za nas taj dan doputovali iz Zagreba, u parku ispred naše škole postavili su svojevrstan poligon za zadacima koje su djevojke morale prolaziti. Nakon početne suzdržanosti, uz podršku instruktora, brzo su se opustile, prionule na posao i shvatile da će svaki zadatak i prepreku riješiti ako surađuju i jedna drugoj pomažu.

Upravo je to cilj projekta, a misija Outward Bounda „pomoći ljudima da otkriju vlastiti potencijal i stvore bolji svijet za sebe i svoju okolinu“. Sretni smo što smo se uključili u projekt i nadamo se da će ćemo nastaviti suradnju s ovom organizacijom.

„Jako mi je drago što ste nam priredili ovako zanimljivu radionicu! Bilo je jako zabavno i poučno!“ M. V.

„Meni se radionica jako svidjela, voljela bih da ju ponovimo jer smo se svi zbližili.“ T. P.

„Radionica mi se svidjela jer je bilo zanimljivo i jako lijepo iskustvo.“ D. M.

„Radionica je odlična, nešto potpuno drugačije od onog što sam zamišljala. Pokraj svih tih poligona koji su bili vrlo zanimljivi, svidjelo mi se to što su nam pokazali kako možemo biti složne i riješiti problem zajedno bez svađa. Hvala na ovako odličnoj radionici“ I. A.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s