Državna smotra Projekta građanin na temu: E-komunikacija u romantičnim vezama

Projekt naše škole pozvan je na Državnu smotru iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja – Projekt Građanin, koja se održala u Zagrebu 20. svibnja 2019. u Muzeju suvremene umjetnosti.

Sudjelovalo je 79 timova iz osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, nakon što su se uspješno predstavili i na županijskim smotrama.

Naš Projekt građanin na temu E-komunikacija u romantičnim vezama predstavile su učenice koje su cijelu godine sudjelovale u različitim aktivnostima, a to su: Ivona Grabovac, Lucija Jeger i Marija Major iz 3. a te Antonija Petra Gagulić iz 1. e razreda.

Cilj ovogodišnjeg projekta bio je usvajanje vještina komuniciranja koje imaju za cilj ostvarivanje kvalitetnih odnosa u romantičnim vezama te razvijanje svijesti o važnosti uspješne komunikacije u životu. Uspješno smo prikazale sve korake u planiranju i ostvarenju projekta te naglasile daljnje aktivnosti koje bi trebale dovesti do još veće odgovornosti i poštovanja u međusobnim odnosima.

Prosudbeno povjerenstvo pohvalilo je izbor teme, javni nastup, izradu dokumentacijske mape i plakata te dalo preporuku za daljnje predstavljanje.

Ponosno možemo reći kako smo uz malo „leptirića u trbuhu“ i puno veselja i smijeha naučile uvažavati jedni druge, razvijale komunikacijske vještine i asertivno ponašanje te nismo niti primijetile kako smo ustvari i učile. Smatramo da smo ovakvim načinom rada naučile uvažavati tuđe mišljenje te da je svatko jednako važan.

Gordana Popović, prof.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s