U Ruđerici održan 2. skup koordinatora projekta Erasmus+

 

Primjena IKT alata u školama partnerskih zemalja bila je glavna tema 2. skupa koordinatora projekta Erasmus+ pod voditeljicom Jasnom Sudarić, prof. koji se održao u našoj školi od 3. do 5. travnja ove godine.

Kako biti dobar domaćin, mogli smo ovih dana vidjeti u našoj školi. Radionice održane na Dan otvorenih vrata te zabavni program pod vodstvom prof. Igora Grubišića samo su dio sadržaja koji smo pripremili našim partnerima iz Finske, Turske, Italije, Bugarske i Poljske.

Razmijenili smo iskustva o korištenju IKT alata u nastavi, u čemu prednjače Finska, Turska i Italija. Kako mi koristimo IKT alate u nastavi, gosti su mogli vidjeti na satu prof. Ane Krmek i prof. Nade Pitinac, dok je prof. Igor Grubišić govorio o opremljenosti naše škole računalnom opremom i programskim alatima koje koristimo u nastavi i tehničkoj službi.

Da bi doživljaj bio potpun, gosti su kušali naše gastronomske specijalitete te razgledali ljepote Osijeka i Kopačkoga rita, u pratnji naših profesorica Tamare Kapraljević, Ozane Vignjević i Jasne Sudarić.

Sljedeća nam godina donosi još veći izazov, ali i veselje, pogotovo našim učenicima, jer nam u posjet dolaze i učenici. Naši učenici bit će domaćini mladima iz Finske, Italije, Bugarske, Poljske i Turske, kao što su i oni bili nama.

Na kraju, zahvaljujemo projektnom timu čijom je zaslugom organizacija skupa protekla na visokoj razini: ravnateljica Vlasta Opačak, voditeljica projekta Jasna Sudarić te sudionici projekta profesori Ozana Vignjević, Tamara Kapraljević, Igor Grubišić, Jelena Tufeković, Maja Starčević, Ana Krmek, Nada Pitinac, Sonja Ber i Ana Karlović, te svim profesorima i učenicima Škole koji su svojim trudom pomogli u realizaciji ovako lijepe manifestacije.

Radujemo se novim iskustvima, znanju i druženju!

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s