Dan otvorenih vrata

Za sve zainteresirane osmaše, njihove nastavnike i roditelje 3. travnja 2019. u našoj je školi održan Dan otvorenih vrata.

Svi su se naši smjerovi i aktivi nastavnih predmeta, kao i izvannastavni programi, predstavili različitim aktivnostima. Učenici su sudjelovali u radionicama, kvizovima, pokusima, pratili prezentacije i radove naših učenika i nastavnika te su mogli porazgovarati s njima i pitati sve što ih zanima o školi.

Sljedeće školske godine upisujemo smjerove: prirodoslovna gimnazija, grafički urednik-dizajner, nakon niza godina ponovno smjer kemijski tehničar te po prvi puta smjer tehničar nutricionist.

Drage gošće došle su nam iz udruge Šokačka grana i u svečanim nošnjama predstavile nam svoje radove izrađene tradicijskim rukotvornim tehnikama (npr. zlatovez, šlinganje, vezenje svilom itd.).

No, osim njih, školu su taj dan posjetili i gosti iz zemalja uključenih u Erasmus projekt u kojem i mi sudjelujemo te su sa zanimanjem pratili sva događanja i predstavljanje naše škole (o tome više uskoro).

Cijelu manifestaciju uveličao je nastup školskoga zbora i školskoga benda, koje je i za ovu prigodu pripremao naš dragi profesor Igor Grubišić.

Svojim su fotoaparatima ovogodišnji Dan otvorenih vrata zabilježili naši učenici Ivona Banjeglav i Bruno Golemac te njihove fotografije možete vidjeti u dvjema odvojenim fotogalerijama.

Foto: Ivona Banjeglav, 4. g

Foto: Bruno Golemac, 4. e

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s