Državna Smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja 2018.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

U ponedjeljak, 21. svibnja 2018. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu održana je Državna Smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja. Našu školu predstavljali su Ana Bistrović i Jozo Nogalo iz 4. p te Ivona Grabovac i Lucija Jeger iz 2. a razreda.

Prikazali su i obranili svoj projekt „Utrči u sportski milje Osijeka i iskoristi dan“, uz mentoricu pedagoginju Gordanu Popović, prof. Dobili su pohvale zbog aktualnosti teme, svog iskustvenog djelovanja i originalnosti plakata. Tema projekta o aktivnom provođenju slobodnog vremena mladih uvijek je aktualna, a naše rješenje: rekreativno trčanje, izazov je za svakoga tko želi poboljšati svoje zdravlje.

Nakon završetka programa posjetili smo i zgradu Hrvatskoga sabora, a u slobodno vrijeme Muzej prekinutih veza. Uz sve to družili smo se i s ostalim sudionicima te su se najhrabriji spuštali i toboganom.

Rad na Projektu građanin predstavlja neiscrpni izvor kreativnosti i potiče nove oblike suradnje u školi i izvan nje te je time i njegov cilj ostvaren.

Gordana Popović, prof.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s