Dan otvorenih vrata Ruđerice

Za sve zainteresirane osmaše, njihove nastavnike i roditelje u četvrtak, 26. travnja 2018. u našoj je školi održan Dan otvorenih vrata.

Goste je dočekala priredba dobrodošlice te smo i ovo događanje započeli onako kako to često činimo u našoj školi – uz pjesmu, glazbu i ples.

Kako bismo učenicima predstavili programe koje mogu upisati u Ruđerici (prirodoslovna gimnazija, prehrambeni tehničar, ekološki tehničar, grafički tehničar pripreme, kozmetičar), svi su se naši smjerovi i aktivi nastavnih predmeta, kao i izvannastavni programi, predstavili različitim aktivnostima. Učenici su, tako, mogli sudjelovati u radionicama, kvizovima, pokusima te pogledati prezentacije i radove naših učenika i nastavnika, porazgovarati s njima i pitati ih sve što ih zanima o školi. Stotinjak je osmaša prošlo kroz našu školu, posjetilo učionice, kabinete i praktikume za stručne predmete i prema rezultatima ankete vrlo su zadovoljni viđenim.

Svojim su fotoaparatima ovogodišnji Dan otvorenih vrata zabilježili naši učenici Ivona Banjeglav i Bruno Golemac te njihove fotografije možete vidjeti u dvjema odvojenim fotogalerijama.

 

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Fotografirao: Bruno Golemac, 3. e

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Fotografirala: Ivona Banjeglav, 3. g

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s