Božićna priredba 2017.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Uz pjesmu i veselje završili smo i ovo polugodište. Tradicionalna božićna priredba održana je u našoj školi 20. prosinca 2017. i okupila je velik broj izvođača. Cijeli su program s učenicima pripremali naši dragi vjeroučitelj Igor Grubišić i knjižničarka Snježana Šulentić.

Sve okupljene prvo je pozdravila naša ravnateljica Vlasta Opačak, a prigodnim riječima obratio nam se vjeroučitelj Grubišić s porukom da ostanemo maleni i ponizni poput malog Božića u jaslama.

Zbor nam je otpjevao pjesme “Pahuljice, padajte”, “Veseli se, Majko Božja” te “Od Božića do Božića”, a zborašice su Klara Ćurković, Bruna Gutzmirtl, Nika Ivezić, Lora Kovač, Dora Lazić, Karla Mitrović, Paula Potočki, Marta Videković, Ema Vlahović, Helena Vranjković, Martina Štenc i Stela Zeman.

Stela je i odrecitirala pjesmu “Božić” Vladimira Nazora, a koreodramu “Moj život” izveli su Karla Mitrović, Tea Tonković, Bruno Osmanagić, Tamara Jergović, Patricija Ištoković, Filip Dolić i Lovro Žada.

Glazbom su nas uveseljavali Antun Bestvina, Dominik Krčelić, David Piljić i Lovro Žada, dok su za tehničku podršku i ozvučenje bili zaduženi Antun Bestvina, Mislav Kraljević i Hrvoje Zolota. Posebno smo zahvalni našem maturantu Antunu Bestvini koji od prvoga razreda osigurava ozvučenje za naše priredbe.

Ni ove godine nije izostao nastup dramske skupine pa smo pogledali dramsku-scensku igru “Božić nam dolazi” u izvedbi Svena Beka, Dorotee Božičević, Filipa Dolića, Luke Kišićeka, Andrijane Rezo i Lovre Šilovića.

Kroz program su nas vodili maturanti Dunja Gagulić i Matej Pavlović, a za sjajne fotografije priredbe zahvalni smo našem učeniku Bruni Golemcu i profesorici Ani Karlović.

Sve je, kako i priliči, završilo pjesmom i dobrim željama za nadolazeće blagdane pa se i mi pridružujemo čestitarima i svim našim učenicima i djelatnicima, kao i njihovim obiteljima, želimo ugodne blagdane i sretan i blagoslovljen Božić!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s